Massages

Traditionele Thaise Massage

In de moderne tijd is ontspanning iets heel kostbaars geworden. Een rustpunt in ons hectische leven is dan een ontspannende massage. Dit is een klassieke massage en vooral geschikt voor gezonde mensen, die voelen dat het hen niet meer lukt om de spanning in hun spieren terug te brengen tot een prettig aanvoelend niveau. Het betekent lekker liggen en je spieren soepel laten masseren met de natuurlijke massage olie.

 


Hoofd, nek en schouder en rugmassage

In de schouder en de nek bevindt zich vaak veel spanning.

Gespannen achter de computer werken, te veel last op je schouders nemen zijn bekende oorzaken. 

Beeldschermwerk zorgt voor eenzijdige werkhouding en langdurige aanspannen van spiergroepen. Vooral de nek/schouder/ arm en handspieren en de spieren van de lage rug.


Ontspanningsmassage met olie en hete stenen

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken.

De oliemassage stimuleert de bloedsomloop. De oliemassage is zeer ontspannend.

Alle oliën die wij gebruiken zijn Thaise aromatische oliën die van natuurproducten zijn gemaakt. Wij gebruiken ook warme stenen bij de ontspanningsmassage.Kruiden massage

Het is een dieptemassage met warme kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende,activerende als ontspannende kruiden en die een krachtige helende werking hebben.

 

De kruidenbundels die worden gebruikt zijn samengesteld uit Thaise kruiden.

Tijdens deze behandeling worden de kruidenbundels gestoomd, wat het wellness-effect verhoogd, er verspreidt zich een hemelse geur.

 

De kruidenstempelmassage zelf zorgt voor een betere bloedcirculatie en soepele spieren. Werken met kruidenstempels is een intense ervaring op hoger niveau.


Voetmassage

Een Voetmassage en verzorgende behandeling bij jpmassage is een heerlijke uitgebreide voeten behandeling die niet alleen is om mooi uitziende voeten te krijgen maar ook erg prettig is voor het hele lichaam!


Reserveer uw massage telefonisch op nummer 0299-223575

Geen erotische massages